Waarom je vandaag nog moet beginnen met het sprayen van je vitamines!

Why you should start spraying your vitamins today!
Zoals je wellicht weet, zijn supplementen er in alle soorten en maten, van hoge en lage kwaliteit, gemakkelijk in te nemen of moeilijk door te slikken.
 
Wist je dat veel supplementen meer dan 50% inactieve ingrediënten en additieven zoals vulstoffen, kleurstoffen, smaakstoffen, suikers en zoetstoffen bevatten? En dat terwijl het hele doel van supplementen is om bij te dragen aan je gezondheid en deze niet te beschadigen. Bovendien moeten pillen en gummies door de maag en de lever gaan en metabolisme ondergaan om de ingrediënten af ​​te breken via het zogenaamde first-pass-effect, waardoor de biologische beschikbaarheid drastisch lager wordt.
 
Maar als je vitamines onder de tong sprayt, worden ze direct via de slijmvliezen in de mond opgenomen en komen ze direct in de bloedbaan terecht. Zo vermijd je het first-pass metabolisme!
 
Naast een betere opname zijn onze sprays simpelweg het schoonste product op de markt omdat ze alleen de vitamines in water of olie bevatten. Geen vulstoffen, kleurstoffen, suiker en additieven.

Dus waarom zijn THE ━ CORE-sprays zo bijzonder?
 
○ Tot 9x gemakkelijkere absorptie
○ Pure formule met gepatenteerde ingrediënten
○ Makkelijk in gebruik 
○ Navulbaar

Tot 9x gemakkelijkere absorptie
In tegenstelling tot traditionele pillen en gummies, die vaak een lage biologische beschikbaarheid hebben (waardoor ze slecht opneembaar zijn met een absorptie van minder dan 10%), komen sprays via het slijmvlies rechtstreeks in de bloedbaan terecht. Deze methode omzeilt het spijsverteringsstelsel, wat betekent dat het first-pass-effect wordt vermeden dat optreedt wanneer een medicijn op een specifieke plek in het lichaam wordt gemetaboliseerd, wat resulteert in een lagere concentratie van de werkzame stof. Een ander voordeel hiervan, naast een betere opname, is dat onze sprays geen misselijkheid veroorzaken, wat vaak voorkomt bij pillen en gummies.

Zuivere formule
Omdat onze sprays vloeibare formules zijn, zijn er geen bindmiddelen, vulstoffen of antiklontermiddelen nodig die vaak in pillen worden gebruikt om de ingrediënten bij elkaar te houden. Ook bevatten onze sprays geen alcohol, zoetstoffen, suiker, gluten, soja, lactose, zuivel, noten of palmolie.

Gepatenteerde ingrediënten
Onze uitgebreide R&D garandeert alleen zeer biologisch beschikbare en actieve ingrediënten. We betrekken onze ingrediënten wereldwijd en gebruiken waar mogelijk gepatenteerde ingrediënten. We handhaven strenge inkoopnormen en bevorderen cruciale partnerschappen met vooraanstaande leveranciers van ingrediënten. Al onze grondstoffenleveranciers ondergaan wetenschappelijke validatie en tests om de naleving van onze strenge kwaliteitscriteria te garanderen. Wij beoordelen de systemen, accreditaties en de specificaties van de grondstoffen zelf van de leveranciers. Onze productie gebeurt in complete batches en we garanderen 100% traceerbaarheid van onze ingrediënten.

Makkelijk 
Wist u dat 40% van de volwassenen moeite heeft met het slikken van pillen en deze vaak vergeet in te nemen? Met onze sprays elimineer je het gedoe van het slikken van pillen en mogelijke bijwerkingen zoals spijsverteringsproblemen en zure reflux. Bovendien is er geen water- of voedselinname nodig tijdens het gebruik van onze sprays.